Bedrijfssport

Bus Sports is de partner voor verschillende organisaties op het gebied van bewegen. Wij staan voor een gezonde leefstijl, persoonlijke aanpak en plezier in bewegen. Bent u op zoek naar een partner die een beweegprogramma kan aanbieden op maat gemaakt. Bus Sports verzorgt voor verschillende organisaties bedrijfssport. Hierbij kun je denken aan vitaliteitsprogramma’s, gezonde werkvloer maar ook bootcamp op locatie en personal training. Bus Sports heeft jaren ervaring op het gebied van het aanbieden van bedrijfssport. Bent u op zoek  naar een enthousiaste partner om u en uw  medewerkers een gezonde leefstijl aan te meten. neem contact me 

 

Beweegprogramma’s

Enkele beweegprogramma’s die wij aanbieden voor verschillende organisaties.

Life Goals is een beweegprogramma voor kwetsbare mensen. Life Goals brengt kwetsbare mensen in onze samenleving via sport weer in beweging. Wij richten ons op mensen die om welke reden dan ook zijn vastgelopen in het leven. Zoals dak- en thuislozen, statushouders, verslaafden, zwerfjongeren, tienermoeders, ex-gedetineerden of verwarde personen die in de opvang zitten. Bus Sports biedt een Life Goals Bootcamp aan. Niet één keer, maar structureel. 

Lekker in je Life is een beweegprogramma voor inactieve ouders en kinderen. In samenwerking met verschillende partners zoals diëtiste, GGZ en kinderfysiotherapeut bieden wij een uitgebreid programma. Bus Sports is verantwoordelijk voor het sportieve programma en begeleid de deelnemers naar structureel beweegaanbod.