Bus Sports organiseert ook bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes en andere sportieve uitjes.
Wij bieden alle soorten bedrijfsuitjes voor alle soorten mensen aan. Bijvoorbeeld een zeskamp voor een groep jongeren, een outdoor event voor een vrijgezellenfeest, culturele wandeling of een sport en spelmiddag op het strand voor jong en oud. Hieronder vindt u een aantal van onze bedrijfsuitjes.

Wie is de Mol?

Dit bedrijfsuitje is een afgleide van het programma "Wie is de Mol''. In verschillende teams wordt er een route afgelegd, waarbij samenwerking- en individuele opdrachten gedaan moeten worden. Met deze opdrachten kan ieder team munten verdienen. Echter, in ieder team kan een Mol aanwezig zijn die tot doel heeft de opdrachten te saborteren! Door slim samen te werken, kan de Mol gepakt worden. Maar... Wie is te vertrouwenen wie niet?

Minute to win it!

Bij Minute to win it draait het allemaal om behendigheid, coordinatie, conditie en een beetje geluk. In veel verschillende spelen strijd je tegen elkaar. Elk spel speel je gedurende 1 minuut of moet je 1 minuut volhouden iedere ronde krijg heb je een nieuwe tegenstander in een uitdagend spel. Met het succesvol afronden van het spel binnen 1 minuut behaal je punten. Wie word de winnaar?

Old Purmerend

Purmerend is als kleine handelsnederzetting voor de visserij en scheepvaart ontstaan tussen de meren Purmer, het Beemster en de Wijde Wormer. De naam Purmerend is als volgt te verklaren:''Het leght aan t'eynde van de Purmer, 't welck een meir oft binnenwater was, maer namaels droogh en tot landt gemaeckt''. Wilt u alles weten over de historie van Purmerend? Met een speurtocht leiden we u door de stad Purmerend. We gaan terug in de tijd; met kompas en kaart weet u de weg te vinden. Onderweg word u onderworpen aan een aantal vragen en Oud Hollandse spelen.

Rugby Clinic

Wilt u een sportief en uitdagend bedrijfsuitje en je collega's, vrienden testen op hun fysieke vaardigheden? Dan is dit wat u zoekt! Samen gaan jullie de sport rugby beleven in al haar facetten. Met uitdagende spel- en oefenvormen maken we van u volwaardige rugbyers.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande uitjes? Of wilt u "iets sportiefs doen" met een groep mensen, maar weet u nog niet percies wat? In beide gevallen kunt u bij ons terecht! Neem gerust contact met ons op!