De afgelopen periode hebben wij heel veel rugby clinics / reeksen verzorgd op basisscholen en middelbare scholen! Onder begeleiding van onze enthousiaste trainers de leerlingen kennis laten maken met deze mooie sport!

Alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de wintereditie van Zwerven door Hollands Kroon. 11 januari zal er weer gestart worden vanaf Restaurant ’t Anker in Kolhorn om de prachtige routes te lopen dwars door de Gemeente Hollands Kroon. Met afstanden van 9, 15 en 25 km voor iedere wandelaar wat wils! Lijkt het je leuk geef je op!

Reeks bootcamp lessen verzorgd op de concerndag van provincie Noord Holland in opdracht van Sportservice Nederland.  Super fanatieke groep en wel 1,5 uur!!!!

op donderdag 11 september hebben wij een tweetal rugbylessen verzorgd voor de tweejaarlijkse bijscholingsdagen vakdocenten. Wij vonden het erg leuk de vakdocenten de beginselen van rugby aan te leren. Ik hoop dat rugby weer meer gegeven word in de reguliere LO lessen.

Aankomende week gaan de instructeurs van Sport Camps and Clinics weer aan de slag om heel veel scholen kennis te laten maken met rugby. Van kennismakingslessen tot compleet verzorgde lessenreeks! Rugby clinic op school? Neem contact met ons op!

Sport Camps and Clinics verzorgt voor Sportservice Nederland een bootcamp estafette op de sportdag van ROC te Amsterdam. Met een aantal spectaculaire maar ook zware oefeningen proberen ze in een bepaalde tijd zoveel mogelijk banen af te leggen.